zegel FV Westkust officiële Vlaamse Leeuw

FAMILIEKUNDE VLAANDEREN   REGIO WESTKUST


Nieuwsbrievennieuwsbrief


De eerste editie van onze nieuwsbrief verscheen op 1 juni 2001, jaar waarin slechts 2 nieuwsbrieven verschenen.
Bij aanvang was er geen vaste uitgavenkalender, de nieuwsbrief bestond enkel op papier en verscheen "wanneer't past".
Het veschijningsritme werd snel een beetje opgedreven en momenteel brengt FV Regio Westkust jaarlijks vier nieuwsbieven uit. Die kwartaaluitgaven worden meestal gepubliceerd in de maanden maart, juni, september en december.

Buiten de aankondiging van een aantal belangrijke activiteiten bevatten die nieuwsbrieven in hoofdzaak genealogische informatie uit Koksijde en omliggende gemeenten (100-jarigen, funerair nieuws, kwartierstaten van gevierde of belangrijke personen, ...).

Van alle nieuwsbrieven werd een pdf gemaakt en via een klik in het het zijvenster aan deze navigatiebalk kan U alles wat tot op heden verscheen nog eens nalezen. De moeite waard !!
Alle nieuwsbrieven van 2001 t/m 2010 (NB 2001-2010) en van 2011 t/m 2020 (NB 2011-2020) openen als één pdf.

De nieuwsbrieven van het lopende jaar leest en downloadt U hier:
      NB_2022-1      NB_2022-2      NB_2022-3.

Tussentijds krijgen alle leden en geïnteresseerden regelmatig ook onze "Nieuwsflash" via mail, meestal is dat een "reminder" of aanvulling wat onze activiteiten uit de nieuwsbrief betreft.Kijk af en toe zeker ook op onze Facebookpagina.
Belangrijke info en nieuwtjes komen daar het snelst terecht.


U kan hier inschrijven op onze nieuwsbrief. De electronische versie is gratis, wie een papieren versie via de post wil thuisbesteld krijgen zal verzocht worden om daar een kleine vergoeding voor te betalen.

Koksijde Veurne