zegel FV Westkust officiële Vlaamse Leeuw

FAMILIEKUNDE VLAANDEREN   REGIO WESTKUST


Externe Links


Wij bieden U op deze pagina een aantal links aan die interessante informatie kunnen bevatten i.v.m. Uw genealogisch zoekwerk.

Klik in lijst hier onder opom de er achter vermelde website te openen.


GENEALOGIE

GENEALOGISCHE FAMILIES UIT DE REGIO

In de vorige versie van deze website stonden aanzienlijk meer links naar familiegeschiedenissen die online waren geplaatst. Het merendeel van de toenmalige links zijn verbroken, aanklikken geeft een error melding.
Het valt niet uit te sluiten dat de GDPR aan de basis ligt van het verwijderen van die genealogische sites maar misschien zijn sommige genealogen intussen overleden en heeft de familie het niet nodig gevonden de website online te houden ...
Het valt dan ook niet uit te sluiten dat van de paar websites die hier nog overschieten er nog enkele zullen "sneuvelen". Wij volgen het op maar mochten we alsnog sites uit de regio vinden die over dit onderwerp handelen dan voegen we de info zeker toe aan deze pagina.


GENEALOGISCHE SOFTWARE

LOKALE INFO

BIDPRENTJES & ROUWBRIEVEN

FUNERAIRE INFO

De links hierna openen ofwel de databank van de betreffende gemeente waar U info kan zoeken over aldaar begraven personen, ofwel een pdf document dat dezelfde gegevens in een overzichtslijst weergeeft.


DIVERSEN

WETENSCHAPPELIJKE BIBLIOTHEKEN

EXPLORE YOUR RESAERCH PHOTOS & DOCUMENTS

Koksijde Veurne